Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kuřecí stehýnka na václavkách

11. února 2011 v 13:05 | Jana H. |  Kuřecí maso

Kuřecí stehýnka na václavkách

                                                                                                            
Kuřecí stehýnka na václavkách
3 kuřecí stehýnka
1 střední cibule
300 g zmražených václavek
125 ml šlehačky
sůl
pepř
olej

Na olej dáme osmažit omytá , osušená a osolená stehýnka. Osmažíme z obou stran. Potom k nim přidáme na kostičky nakrájenou cibuli , václavky ( mohou být i zmražené) , opepříme a nejprve dusíme ve vlastní šťávě. Potom podle potřeby trošku podléváme vodou. Když je maso měkké, vyjmeme a přendáme na talířek.
Václavky zalijeme smetanou a necháme probublávat na požadovanou hustotu. Vložíme stehýnka, krátce prohřejeme a podáváme s bramborami nebo těstovinami. Pokud je potřeba dochutíme podle své chuti.
Porce: 3
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | 11. února 2011 v 13:33 | Reagovat

:-) Také likviduješ zásoby mrazáku. Podobně dělám stehna s hlívou. :-D

2 Jana H. Jana H. | 11. února 2011 v 14:14 | Reagovat

Ivo, jak jsi to poznala????????? :-D  :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama