Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Guláš z vepřového srdíčka

17. listopadu 2010 v 10:24 | Jana H. |  Vnitřnosti

Guláš z vepřového srdíčka

                                                                                                            
Guláš z vepřového srdíčka
2 vepřová srdíčka
1 větší cibule
1 lžička mleté papriky
1 lžíce kečupu nebo rajského protlaku
sůl
pepř
olej
hladká mouka nebo chleba  na zahuštění

Srdíčka omyjeme a odblaníme. Dáme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a necháme hodinku vařit. Po uvaření nakrájíme na nudličky. Do kastrolku dáme olej, na malé kostičky nakrájenou cibuli a necháme restovat. Pak přidáme  mletou papriku, kečup nebo protlak ,přidáme nakrájená srdíčka, opepříme, podlijeme trošku vodou   a dusíme, až máme cibuli měkkou. Nepodléváme moc, jen aby se nám srdíčka nepřipalovala. Zaprášíme hladkou moukou nebo nastrouhaným chlebem a teprve teď podlijeme vývarem  na požadované množství omáčky, povaříme a dochutíme solí.
Podáváme s rýží nebo knedlíky.
Porce: 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama