Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Buřty v leču

25. listopadu 2010 v 15:58 | Jana H. |  Levné pokrmy

Buřty v leču

                                                                                                            
Buřty v leču
4 buřty
1 velké husté lečo
1 cibule
4 plátky anglické slaniny
1 feferonka
ostrý kečup

Buřty oloupeme, propícháme vidličkou, podélně rozřízneme, ale nerozřízneme.Do řezu dáme malou lžičku kečupu, vložíme anglickou slaninu a na plátky nakrájenou cibuli, feferonku a přitiskneme. Do zapékací misky nalijeme lečo a vložíme buřty. Dáme do trouby péct asi na 20 minut.
Podáváme s chlebem.
                                                                                                           
Buřty v leču 1
Poznámka: pokud se budou dělat ve větším množství, pak je lepší použít zelené papriky a rajčata v požadovaném množství,cibuli , podlít vodou, přidat trošku kečupu.
Kdo chce, může podlít pivem, ale nám to chutná bez toho piva. Dobré jsou, když se připraví den předem a nechají se nasáknout šťávou z leča.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama