Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kořeněné řízky

23. října 2010 v 17:55 | Jana H. |  Vepřové maso

Kořeněné řízky

                                                                                                            
Kořeněné řízky
4 malé řízky
sůl

Na těstíčko:
1 vejce
libovolné koření
(grilovací, pálivá paprika atd.)
2 lžíce nastrouhané cihly
2 lžíce hladké mouky
4 lžíce mléka

dále strouhanka na obalení
olej na smažení

Nejdříve si připravíme smícháním všech surovin těstíčko. Řízky naklepeme, opatrně osolíme, některé koření sůl obsahuje, a ponoříme do těstíčka tak, aby byly ze všech stran obalené. Pak ještě obalíme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova.
Podáváme s různě upravenými bramborami.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | 24. října 2010 v 12:56 | Reagovat

Tak to by chutnalo manželovi já mám raději obyčejný řízek. :-)

2 Jana H. Jana H. | 24. října 2010 v 13:08 | Reagovat

Zdeni, já řízky na všechny možné způsoby. :-P

3 zdena1028 zdena1028 | 24. října 2010 v 13:50 | Reagovat

Jani, já zase ovoce, zeleninu a sladké maso moc nemusím, ale jím ho. Když mi nabídneš kus dortu nebo řízek tak šáhnu po dortu. [:tired:]

4 Jana H. Jana H. | 24. října 2010 v 14:12 | Reagovat

Já raději po řízku :-D  :-D  :-D

5 verka123 verka123 | 25. října 2010 v 18:53 | Reagovat

Jani, masožrout viď, ale já taky a ještě to může mít říz. :-D

6 Jana H. Jana H. | 25. října 2010 v 20:07 | Reagovat

Věruško, přesně tak. :-D  :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama