Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Čína z vepřového jazyka

20. září 2010 v 9:10 | Jana H. |  Vnitřnosti

Čína z vepřového jazyka

                                                                                                            
Čína z vepřového jazyka
2 vepřové jazyky
½ červené papriky
½ kedlubny
5 žampionů
pepř
sůl
1 pórek
chilli koření nebo harisa
3 lžíce ústřicové nebo sojové omáčky
1 lžíce vorchestru
olej

Jazyky dáme do papiňáku vařit. Po uvaření je dáme pod studenou vodu a sloupneme. Nakrájíme na slabší plátky, na pánvičku nalijeme olej, přidáme jazyk, pórek, papriku a kedlubnu nakrájenou na nudličky, žampiony nakrájené na plátky, osolíme, opepříme, přidáme chilli, podlijeme trošku vodou a dusíme. Na závěr zkapeme ústřicovou omáčkou a vorchestrem. Můžeme ještě přidat nať z jarní cibulky.
Podáváme s rýží.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama