Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Anglická játra

2. září 2010 v 9:56 | Jana H. |  Vnitřnosti

Anglická játra

                                                                                                             
Anglická játra
350 g vepřových jater
200 g anglické slaniny
1 větší cibule
naťová cibulka
3 lžíce pikantního kečupu
1 lžíce plnotučné hořčice
pepř
chilli podle chuti
majoránka
sůl
olej

Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibulku, anglickou slaninu a necháme chvilku restovat.Pak přidáme na menší kousky nakrájená játra , chilli, pepř a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou. Na konci dušení  přidáme kečup, hořčici a provaříme. Úplně na závěr osolíme, přidáme majoránku  a pokrájenou naťovou cibulku.
Podáváme buď s rýží nebo různě upravenými bramborami.
Porce: 2 - 3
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Barnabášek Barnabášek | 4. září 2010 v 5:26 | Reagovat

No budou asi dobré a moc, ale já bych je pro sebe chtěla bez kečeupu a hořčice, píši "pro sebe" :-D

2 Jana H. Jana H. | 4. září 2010 v 8:52 | Reagovat

Bárny, udělej si je jak chceš, fantazii se meze nekladou. :-D  :-)  8-)

3 babciny-recepty babciny-recepty | 4. září 2010 v 16:24 | Reagovat

:-) Jatýrka vypadají zajímavě. Zkusím. :-P

4 venkovskej Pepík venkovskej Pepík | 3. ledna 2011 v 14:48 | Reagovat

Papula mi při čtení říká, že by to nemuselo být špatné, ale jedno je jisté - s anglickými játry to nemá nic společného, název je naprosto "mimo mísu". O_O

5 Ladak Ladak | E-mail | Web | 16. listopadu 2011 v 3:56 | Reagovat

Moc pěkný blogík. Zase někdy mrknu

6 iiila iiila | 30. března 2012 v 14:03 | Reagovat

Ttak tohle nejsou anglicka, ale dusena jatra...mozna dobra ale anglicka jsou minutka a maji byt ruzova uprostred...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama