Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Smažené houby - klasika

25. srpna 2010 v 11:39 | Jana H. |  Houby

Smažené houby - klasika

                                                                                                            
Smažené houby - klasika
zdravé hlavičky hub
hladká mouka
vajíčko
strouhanka na trojobal
sůl
olej na smažení

Hlavičky očistíme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Do rozkvedlaného vajíčka přidáme sůl a obalujeme nejprve v hladké mouce, vajíčku a na konec ve strouhance. Dáme na olej a smažíme dozlatova.
Podáváme s brambory nebo s chlebem nebo jen jako chuťovku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama