Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kovbojské hovězí

10. července 2010 v 20:05 | Jana H. |  Hovězí maso

Kovbojské hovězí

                                                                                                            
Kovbojské hovězí
350 g hovězího masa
200 g bůčku
1 větší cibule
150 g plochých zelených
fazolek
1 konzerva červených fazolí
3 stroužky česneku
pepř
sůl
1 lžíce hladké mouky

Do rozehřátého kastrolku dáme na malé kostičky nakrájený bůček a necháme vypéct na tuk. Pak přidáme na nudličky nakrájené hovězí maso a cibuli, pokrájenou na osminky. Opeříme, osolíme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě, pak podle potřeby , podléváme vodou.
Před koncem dušení přidáme nakrájené zelené fazolky a chvilku podusíme. Směs necháme vydusit na tuk, poprášíme hladkou moukou, přidáme červené fazole z konzervy i s nálevem a necháme chvilku povařit. Pokud bude potřeba, přidáme trošku vody a ještě povaříme.
Podáváme s rýží.
Poznímka: pokud vynecháme bůček, dáme olej.
Porce: 3 - 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama