Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Dušené srnčí na česneku

24. července 2010 v 18:01 | Jana H. |  Zvěřina

Dušené srnčí na česneku

                                                                                                            
Dušené srnčí na česneku
750 g srnčího masa
2 střední cibule
1 rajské jablíčko
5 stroužků česneku
1,5 lžičky koření na divočinu
pepř
sůl
olej
hladká mouka na zahuštění
zakysaná smetana na zjemnění

Na olej dáme na kostky nakrájené maso, cibuli, rajče a 3 stroužky česneku. Osolíme, přidáme koření na divočinu, pepř a dusíme ve vlastní šťávě. Podle potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké, necháme vydusit na tuk, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a chvilku povaříme. Na závěr přidáme 2 lžíce zakysané smetany.¨
Podáváme s kynutými nebo bramborovými knedlíky.
Porce: 4
Zdroj: www.ekucharka.net, + video ,kde recept najdeme pod názvem Kančí hřbet na česneku v kategorii zvěřina.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Barnabášek Barnabášek | 25. července 2010 v 8:57 | Reagovat

. :-) to vypadá moc pěkně ;-)

2 verka123 verka123 | 25. července 2010 v 10:33 | Reagovat

Dobrý, ale to srnčí mě běhá hlavně za plotem a ne a ne ke mě skočit.

3 Jana H. Jana H. | 25. července 2010 v 14:08 | Reagovat

Věruško já mám zdroj, Petra mi dala, ještě chci na ní jeden balíček vymámit, to za ty smajlíky. Bylo to výborné. Pá.
Bárny, udělej si to, výborné. :-P  :-D

4 Jana H. Jana H. | 25. července 2010 v 14:09 | Reagovat

Jo a Bárny, najeď si na Ivu, má to i s videem. [:tired:]

5 Barnabášek Barnabášek | 26. července 2010 v 13:43 | Reagovat

No tak srnčí už mám jen hřbet, ale moc pěkný. Anebo mám ještě ,mladý kanečka, tak si vyber ;-)

6 Jana H. Jana H. | 26. července 2010 v 15:31 | Reagovat

Kanečkááááááááááá. :-D

7 Barnabášek Barnabášek | 27. července 2010 v 10:59 | Reagovat

. :-D  :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama