Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Tarator

19. června 2010 v 9:42 | Jana H. |  Polévky

Tarator

Tarator
1 salátová okurka
250 ml smetanového jogurtu
250 smetany na vaření
2 - 3 stroužky česneku
1 lžička oleje
pepř
sůl
kopr
nasekané vlašské ořechy

Okurku pořádně omyjeme, ale neloupeme. Nakrájíme na slabé plátky, osolíme a necháme v lednici vypotit, aby pustila vodu. Pak přidáme jogurt, naředíme smetanou, dále prolisovaný česnek, pepř, sůl, olej, kopr a promícháme. Tuto bulharskou polévku podáváme vychlazenou a posypanou nasekanými ořechy.
Zdroj: internet
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama