Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kovbojské fazole

24. června 2010 v 6:08 | Jana H. |  Zeleninové pokrmy

Kovbojské fazole

                                                                                                            
Kovbojské fazole
2 plechovky červených fazolí ve slaném nálevu
1 menší cibule
1 velké, husté lečo
olej
5 vrchovatých lžic ostrého kečupu
100 g měkkého salámu
chilli koření nebo pálivá paprika
1 lžíce zelené cibulové natě
sůl

Na olej dáme na osminky nakrájenou cibuli a necháme chvilku restovat. Vodu z fazolí slijeme. Do orestované cibule přidáme fazole a lečo , přidáme chilli koření a necháme chvilku dusit. Na závěr dáme na kostičky nakrájený salám, kečup a chvilku povaříme. Osolíme, přidáme cibulovou nať a podáváme buď s chlebem nebo samotné.
Porce: 3 - 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | 24. června 2010 v 10:39 | Reagovat

Tak to by chutnalo manželovi já fazole moc nemusím, ale také bych to snědla. [:tired:]

2 Jana H. Jana H. | 24. června 2010 v 11:17 | Reagovat

Zdeni, já fazole také nemusím, ale tyhle jsem ochutnala u mladých a moc mi to zachutnalo. Tak že, budu si vařit. :-P  :-P  :-P

3 babciny-recepty babciny-recepty | 24. června 2010 v 13:43 | Reagovat

:-) Jani, máme podobné chutě. Ještě jsem neviděla Tvůj blog a dnes jsem dělala také fazole. Sice ne stejně, ale fazole. :D

4 Jana H. Jana H. | 24. června 2010 v 14:27 | Reagovat

Ivo, z tohoto nemám žádné problémy. :-D fazole jsou moc dobré. :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama