Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Koleno pro zdraví

7. června 2010 v 8:40 | Jana H. |  Vepřové maso

Koleno pro zdraví

1 zadní koleno
1 palička česneku
sůl
kmín
2 větší cibule

Celé koleno prošpikujeme česnekem, vždy do jednoho zářezu dáme stroužek česneku. Do kastrolu dáme na osminky nakrájenou cibuli, na ni položíme osolené a okmínované koleno, podlijeme vodou a necháme dusit na sporáku. Asi po hodince dušení, přendáme do trouby a pečeme doměkka a dozlatova.
Podáváme libovolnými knedlíky, brambory, se zelím nebo špenátem a nebo jen s chlebem.
Poznámka: měla jsem vykostěné, ale není to nutné.
Porce: 3 - 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Barnabášek Barnabášek | 7. června 2010 v 15:55 | Reagovat

Mňam, mňam, mňam :D  :D  :D

2 Jana H. Jana H. | 7. června 2010 v 17:40 | Reagovat

Bárny, bylo výborné, že? :-P  :-D  :-) To sis dala. :-D

3 Barnabášek Barnabášek | 8. června 2010 v 8:50 | Reagovat

Bylo toho málo :-? :-D

4 verka123 verka123 | 8. června 2010 v 16:38 | Reagovat

Co je dobrý, tak toho je vždycky málo. Taky bych si dala. :-P

5 Jana H. Jana H. | 8. června 2010 v 17:37 | Reagovat

Věruško, fakt jsme asi pochutnali. Tobě by určitě chutnalo. :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama