Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kořeněné vepřové kostky

4. května 2010 v 11:09 | Jana H. |  Vepřové maso

Kořeněné vepřové kostky

                                                                                                            
Kořeněné vepřové kostky
500 g vepřového plecka
sůl
¼ lžičky mletého nového
koření
½ lžičky pepř
½ lžičky tymián
kmín
½ lžičky majoránky
¼ citrónové kůry
2 větší cibule
olej
5 stroužků česneku

Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na menší kostky a česnek na plátky. Dáme na olej, přidáme všechno koření kromě majoránky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Když je maso měkké, přidáme majoránku a podle potřeby dochutíme.
Pokud bychom měli sos řídký, můžeme zahustit hladkou mouku.
Podáváme s knedlíky nebo brambory a špenátem.
Porce: 4
Zdroj: www.ceskahospodynka.cz mírně upraveno
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lesee Lesee | Web | 4. května 2010 v 11:14 | Reagovat

Mrkneš na můj blog?
Okomentuješ?
Plsky...Oplatím!
Díky..Pp!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama