Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Játrová omáčka

25. května 2010 v 8:02 | Jana H. |  Vnitřnosti

Játrová omáčka

                                                                                                            
Játrová omáčka
500 g vepřových jater
olej
1 velká cibule
pepř
sůl
hladká mouka na zahuštění

Na olej dáme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená játra, opepříme a necháme dusit ve vlastní šťávě. Když se šťáva vydusí, podle potřeby podléváme vodou a dusíme doměkka.
Hladkou mouku rozmícháme asi ve 300 ml vody a za stálého míchání vlijeme na játra. Necháme chvilku povařit a odstavíme z ohně. Dochutíme solí.
Podáváme s rýží nebo knedlíky.
Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama