Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Bělehradské maso

10. dubna 2010 v 19:55 | Jana H. |  Vepřové maso

Bělehradské maso

500 g vepřového plecka
1 velké husté lečo ne vodovaté
1 větší cibule
4 stroužky česneku
½ lžičky mleté papriky
pepř
sůl
½ lžičky čubrici
olej

Na olej dáme na kostičky pokrájenou cibuli a maso. Osolíme, přidáme papriku, čubricu, pepř a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba mírně podlijeme vodou a dusíme . V půlce dušení přidáme lečo a na krájený česnek a dodusíme.
Podáváme s rýží.
Porce: 3 - 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | 11. dubna 2010 v 20:13 | Reagovat

:-) Vypadá to dobře a určitě to bude mňamka. :-D

2 Jana H. Jana H. | 11. dubna 2010 v 22:24 | Reagovat

Ivo, bylo to dobrý, česnekem se nemusí šetřit a kořením taky ne. Pá . :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama