Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Smažená vepřová játra

20. února 2010 v 6:24 | Jana H. |  Vnitřnosti

500 g vepřových jater
hladká mouka
vajíčko a strouhanka na obalení
olej
sůl

Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Obalíme v mouce, ve vajíčku a strouhance a smažíme na oleji dozlatova. Usmažená játra osolíme a podáváme s brambory nebo bramborovou kaší. Kdo chce, může si dát i tatarskou omáčku.
Porce: 4
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | 21. února 2010 v 18:45 | Reagovat

Jani, játra nemám ráda, ale ty koláčky to bude dobrota to já můžu. :D

2 Jana H. Jana H. | 21. února 2010 v 18:55 | Reagovat

Zdeni, tak jsem to uhádla. Já maso, však víš.  :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama