Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Hovězí na osmi bylinkách

24. února 2010 v 9:23 | Jana H. |  Hovězí maso

Hovězí na osmi bylinkách


750 g hovězího masa
2 větší cibule, sůl, pepř, olej
1 - 2 lžíce směsi 8 bylin
150 ml zakysané smetany

Na olej dáme nadrobno nakrájené cibule, přidáme na nudličky nakrájené maso, osolíme opepříme a dusíme, nejprve ve vlastní šťávě a pak , pokud je potřeba, podléváme vodou.
Před dokončením přidáme bylinkovou směs. Na závěr zamícháme zakysanou smetanu, chvilku povaříme .
Podáváme s rýží. Bylinky dají sosu zajímavou příchuť.
Poznámka: já jsem dala 2 lžíce bylinek.
Složení: petržel, šťovík kyselý, řeřicha zahradní, kerblík, pažitka, kopr, brutnák, krkavec menší.
Koupila jsem v Kauflandu.
Porce: 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama