Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Ovarový bůček

3. ledna 2010 v 5:54 | Jana H. |  Vepřové maso

Ovarový bůček


1000 g pěkného bůčku od pupku
nové koření a celý pepř
bobkový list
1malá cibule
1 lžíce vegety
křen nastrouhaný najemno
plnotučná hořčice

Do hrnce dáme bůček a zalijeme vodou. Přidáme koření, vegetu a vaříme doměkka. Nakrájíme jednotlivé porce a podáváme s chlebem, hořčicí a křenem. Zapíjíme dobrým pivečkem.
Poznámka: z vývaru si můžeme udělat česnečku.
Porce: 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama