Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Dušené vepřové s růžičkovou kapustou

11. ledna 2010 v 15:36 | Jana H. |  Vepřové maso

Dušené vepřové s růžičkovou kapustou

500 g vepřového plecka nebo libového bůčku
200 g růžičkové kapusty
sůl
pepř
3 cibule
olej

Na olej dáme nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené maso. Osolíme , opepříme a dusíme do poloměkka. Mezi tím si očistíme kapustičky, přidáme k masu a dodusíme do měkka.
Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | 11. ledna 2010 v 18:35 | Reagovat

Jani, já maso moc nemusím, ale s kapustou mě moc chutná. :D

2 Jana H. Jana H. | 11. ledna 2010 v 19:52 | Reagovat

Zdeni, tak to jsem ráda, že jsem ti padla do noty. Páčko.  :-P  :-)  ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama