Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Drůbeží játra s vůní zvěřiny

3. ledna 2010 v 5:49 | Jana H. |  Vnitřnosti

Drůbeží játra s vůní zvěřiny

500 g drůbežích jater
1 mrkev
1 petržel
kousek celeru
3 plátky citronu
1 cibule
olej
koření "zvěřina"
150 g zakysané smetany
sůl
pepř

Na olej dáme najemno nakrájenou cibuli, na slabé nudličky nakrájenou zeleninu, plátky citronu a necháme chvilku dusit. Pak do zeleniny přidáme játra s kořením a necháme orestovat. Dusíme doměkka. Pokud je potřeba, podlijeme trošku vodou. Na závěr přimícháme zakysanou smetanu. Chvilku povaříme a dochutíme.
Podáváme s rýží.
Porce: 2 - 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama