Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Tatarské azu

12. prosince 2009 v 16:13 | Jana H. |  Hovězí maso

Tatarské azu

1000 g hovězího zadního masa
2 velké cibule
8 velkých sladkokyselých okurek nebo podle chuti
olej
máslo
sůl
pepř
malý rajský protlak a stejné množství kečupu
smetana víceprocentní

Do kastrolu dáme rozehřát trochu oleje a trochu másla, na to dáme rozkrájenou cibuli a na hranolky pokrájené maso.Osolíme, opepříme a necháme dusit ve vlastní šťávě. Když je maso asi do půlky hotové, přidáme na nudličky pokrájené okurky, rajský protlak a kečup a necháme dusit do měkka.Na závěr přidáme smetanu. Pokud jsme udělali šťávy víc je možné zakvedlat hladkou mouku.
Jako příloha se podávají opečené brambory nebo hranolky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 iris iris | E-mail | 7. května 2010 v 10:31 | Reagovat

Ahoj Jani, tak dneska udělám Azu podle Tebe,dělávám ho trochu jinak, pročetla jsem všechno Tvé hovězí, tak to asi vezmu od shora dolů, hovězí miluju. Pa, pa,díky

2 Jana H. Jana H. | 9. května 2010 v 6:56 | Reagovat

Iris, tak si nechte chutnat. Páčko. :-P

3 Gregorenia Gregorenia | E-mail | Web | 7. května 2017 v 15:45 | Reagovat

Achat De Viagra Pfizer En Roubaix  <a href=http://byuvaigranonile.com>viagra</a> Buy Xenical Online Usa Viagra Achat 10 Pilule

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama