Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Farmářův rendlík

4. prosince 2009 v 20:10 | Jana H. |  Vepřové maso

Farmářův rendlík

300 g vepřového masa
200 g uzeného masa
1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu s chilli
1 větší cibule
sůl
chilli
olej

Na pánvičku dáme trošku oleje, na měsíčky nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájená obě masa, osolíme, přidáme chilli a necháme dusit. Nejdříve ve vlastní šťávě a pokud je potřeba, podlijeme vodou. Když je maso měkké, přidáme fazole i s nálevem, prohřejeme a můžeme podávat.
Podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama