Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Řezanka

22. listopadu 2009 v 8:20 | Jana H. |  Vepřové maso

Řezanka

750 g masa vepřového (kuřecího, krůtího)
1 větší cibule
4 žampiony
½ hlavičky čínského zelí
1 lžička kari
pepř
olej
6 stroužků česneku
kousek čerstvé chilli papričky nebo mletého

Na olej dáme na osminky nakrájenou cibuli, na delší hranolky nakrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme kari , česnek na plátky . a necháme dusit ve vlastní šťávě. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Čínské zelí nakrájíme na menší nudličky. Těsně před dovařením přidáme žampiony a ještě malou chvilku dusíme. Pak přidáme zelí, promícháme a odstavíme ze sporáku. Dochutíme podle potřeby a podle chuti každého.
Podáváme s těstovinami, různě upravenými brambory nebo rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama