Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kapustový nákyp

5. října 2009 v 18:52 | Jana H. |  Zeleninové pokrmy
1 menší kapusta nebo ½ větší
1 tavený sýr (100 g)
150 g anglické slaniny nebo zbytky salámu
2 stroužky česneku
majoránka
250 ml mléka
3 - 4 vajíčka
pepř
2 - 3 lžíce polohrubé mouky

Kapustu nakrájíme na menší kousky a dáme do hrnce a chvilku povaříme. Necháme vychladnout a scezenou dáme do vymazané zapékací mísy. Přidáme tavený sýr, na kostičky nakrájenou anglickou slaninu nebo jinou uzeninu, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, mouku a promícháme. V mléce rozšleháme vajíčka, zalijeme a dáme zapéct.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 6. října 2009 v 16:40 | Reagovat

Něco podobnýho asi brzy vykouzlím, protože jsem včera vytahala všechnu zeleninu, tak abych jí taky spracovala. Ale já jí mám ráda a tak mě to nedělá problémy, zvláště kapustu. :-)

2 Jana H. Jana H. | 6. října 2009 v 17:38 | Reagovat

Však do toho můžeš dát jakoukoliv zeleninu a ještě to vylepšíš. Páčko. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama