Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Dušené vepřové s majoránkou

5. září 2009 v 20:36 | Jana H. |  Vepřové maso

Dušené vepřové s majoránkou


300 g vepřového masa ( plecka, libový bůček), 2 střední cibule, 5 stroužků česneku, ½ malé lžičky staročeského koření, kmín, sůl, olej, majoránka

Cibuli rozkrájíme na kostičky a dáme na olej zezlátnout. Pak přidáme na větší kostky nakrájené maso, osolíme, okmínujeme, dáme staročeské koření a česnek , pokrájený na plátky a dusíme doměkka. Pokud je potřeba podléváme vodou. Když je maso měkké, přidáme majoránku, promícháme, popřípadě dochutíme. Rozdušená cibule nám udělá výborný sos.
Podáváme s kynutým nebo bramborovým knedlíkem a se zelím nebo špenátem.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jana P Jana P | 1. října 2009 v 23:12 | Reagovat

Jani ten recept se mi líbí,zkusím to příští týden udělat.Mám v mrazáku kýtu,šlo by to i z toho?
                             Jana P

2 Jana H. Jana H. | 5. října 2009 v 18:45 | Reagovat

Jani , určitě šlo. Omlouvám se, že reaguji až teď.  :D  [:tired:]  [:tired:]

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama