Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Česnekový bok

16. září 2009 v 6:53 | Jana H. |  Vepřové maso

Česnekový bok
1000 g libového bůčku
1 větší palička česneku ( může být i víc )
1 lžička majoránky
olej
sůl

Do bůčku uděláme zářezy a do každého vsuneme stroužek česneku. Z obou stran osolíme, posypeme majoránkou, potřeme olejem , zabalíme do alobalu a dáme do lednice nejméně přes noc.


Druhý den odstraníme alobal, bůček dáme do pekáčku, podlijeme trošku vodou, přikryjeme a pečeme doměkka. Před dokončením sundáme vrchní díl a necháme dopéct dozlatova na kůrčičku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | 16. září 2009 v 9:24 | Reagovat

Jani, vypadá to dobře, ale doma by mi to nikdo nejedl. Nikdo nesní ani kousek tlustého masa. Jíme jenom libové bůček vůbec nedělám. Měj se. :-)

2 verka123 verka123 | 16. září 2009 v 11:56 | Reagovat

Jo, tak to já zase klidně můžu, ale ne často.

3 Jana H. Jana H. | 16. září 2009 v 17:33 | Reagovat

Zdeni, já bůček mohu. Ale stejně mám ráda kuřecí. Věruško, taky tak, jednou za čas i když mám známého řezníka a ten mi nechává bůček od pupku a ten je libový.  To maso je takové šťavnatější. Holky, mějte se a pá.Dík.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama