Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Česnekový bok

16. září 2009 v 6:53 | Jana H. |  Vepřové maso

Česnekový bok
1000 g libového bůčku
1 větší palička česneku ( může být i víc )
1 lžička majoránky
olej
sůl

Do bůčku uděláme zářezy a do každého vsuneme stroužek česneku. Z obou stran osolíme, posypeme majoránkou, potřeme olejem , zabalíme do alobalu a dáme do lednice nejméně přes noc.


Druhý den odstraníme alobal, bůček dáme do pekáčku, podlijeme trošku vodou, přikryjeme a pečeme doměkka. Před dokončením sundáme vrchní díl a necháme dopéct dozlatova na kůrčičku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | 16. září 2009 v 9:24 | Reagovat

Jani, vypadá to dobře, ale doma by mi to nikdo nejedl. Nikdo nesní ani kousek tlustého masa. Jíme jenom libové bůček vůbec nedělám. Měj se. :-)

2 verka123 verka123 | 16. září 2009 v 11:56 | Reagovat

Jo, tak to já zase klidně můžu, ale ne často.

3 Jana H. Jana H. | 16. září 2009 v 17:33 | Reagovat

Zdeni, já bůček mohu. Ale stejně mám ráda kuřecí. Věruško, taky tak, jednou za čas i když mám známého řezníka a ten mi nechává bůček od pupku a ten je libový.  To maso je takové šťavnatější. Holky, mějte se a pá.Dík.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama