Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Smažený květák

26. srpna 2009 v 17:34 | Jana H. |  Zeleninové pokrmy

Smažený květák


1 květák, 1 - 2 vejce, hladká mouka, sůl, strouhanka, olej

Syrový květák rozebereme na růžičky, omyjeme a necháme osušit. Mezi tím si uděláme z vajec a hladké mouky těstíčko,po případě přidáme trošku vody, ve kterém namáčíme jednotlivé osolené růžičky květáku, pak obalujeme ve strouhance a smažíme na mírném plameni dozlatova.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama