Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Nakládaná rajčata

2. srpna 2009 v 11:16 | Jana H. |  Ostatní



Rajčata, množství neuvádím, mohou být i přezrálá

Nálev: 4 l vody
1 ocet
300 g cukru
60 kuliček sacharínu
2 DEKA
množství nálevu se přizpůsobí množství rajčat, ale toto množství by vystačilo asi na 2000 g rajčat

Rajčata omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Plníme do sklenic a trošku stlačíme, zalijeme nálevem a sterilujeme v páře 20 minut při 80 stupních.
Používáme místo např. kečupu do omáček na špagety. Dosladíme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama