Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kuře na tatarce

13. srpna 2009 v 20:05 | Jana H. |  Kuřecí maso


Kuře na tatarce


1 kuře, 4 lžíce tatarky, 2 větší cibule, pepř, sůl

Omyté a rozporcované kuře osolíme, opepříme. Cibule nakrájíme na kolečka nebo větší kostky a dáme do zapékací mísy. Na ni poklademe kuře a na každou porci naneseme lžíci tatarky. Přikryjeme vrchním dílem mísy, dáme do trouby asi na 160 stupňů - horkovzduch, a pečeme doměkka. Před dopečením vrchní díl sejmeme, aby se udělala zlatá kůrčička.



Podáváme s různě upravenými bramborami.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | 13. srpna 2009 v 21:37 | Reagovat

Manžel se synem nechtějí obírat kosti tak jsem podobně dělala kuřecí prsíčka a je to dobrota. ;-)

2 Jana H. Jana H. | 14. srpna 2009 v 8:35 | Reagovat

A, že je to moc dobrý?  :-P  :-P  :-P

3 Andělka Andělka | 16. října 2010 v 19:02 | Reagovat

Vinikající a hlavně se to dělá samo!!! :-)

4 Jana H. Jana H. | 18. října 2010 v 6:07 | Reagovat

Andělko, to máš pravdu. Dík. :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama