Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pečené houby

22. července 2009 v 20:12 | Jana H. |  Houby

Pečené houby


Čerstvé houby i žampiony, olej, sůl, pikantní koření podle chuti (grilovací , paprika apod.)

Očištěné houby rozkrájíme na větší kousky, jsou lepší. Na rozpálený olej dáme kousky hub a necháme osmažit dozlatova. Po usmažení osolíme a přidáme koření. Promícháme a podáváme s různě upravenými bramborami, popřípadě s tatarkou nebo upraveným jogurtem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama