Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Dušené vepřové na kmínu

20. července 2009 v 14:37 | Jana H. |  Vepřové maso

Dušené vepřové na kmínu


500 g libového vepřového plecka , ale může být jakékoliv maso, sůl, kmín, 3 větší cibule, olej nebo máslo

Na olej dáme na kostičky nakrájené cibule a maso. Osolíme, okmínujeme a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud se šťáva vydusí, podlijeme trošku vodou. Dusíme doměkka až je cibule pěkně rozdušená a dělá pěkný sos.
Podáváme s knedlíky a brambory se zelím nebo špenátem, rýží nebo těstovinami, a to jak kdo má rád.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama