Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Znojemská ze slepice

10. června 2009 v 15:16 | Jana H. |  Kuřecí maso

Znojemská ze slepice

1 slepice, 2 nožičky párku, 2 - 3 okurky, 2 cibule
2 vejce uvařená natvrdo, 1 lžička plnotučné hořčice
pepř, sůl, sádlo, 2 lžíce hladké mouky na jíšku
.
Slepici osolíme , dáme vařit a vaříme doměkka. Uvařenou přendáme na talíř a obereme.
Na sádlo dáme nadrobno pokrájenou cibuli a smažíme dohněda, ale nespálit. Na ni pak dáme hladkou mouku a uděláme jíšku, kterou zalijeme slepičím vývarem a necháme vařit, za stálého míchání, asi 20 minut. Přidáme hořčici, vajíčka nakrájená na kostky, párek nakrájený na kolečka a okurku, kterou jsme nakrájeli na nudličky.Dochutíme pepřem a solí.
Podáváme s rýží nebo houskovými knedlíky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama