Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřový řízek jinak obalovaný

4. června 2009 v 14:39 | Jana H. |  Vepřové maso

Vepřový řízek jinak obalovaný

4 vepřové řízky, sůl, 2 - 3 vajíčka
hladká mouka ,strouhanka , 4 rohlíky

Rohlíky nakrájíme na plátky a ty pak na nudličky.
Řízky naklepeme, osolíme a obalujeme v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance. Pak znovu ve vajíčku a v nakrájených nudličkách z rohlíku. Pořádně přitiskneme na vajíčko, když tak si pomůže dlaní, aby nudličky na něm držely. Dáme na rozpálená olej a smažíme dozlatova. Po usmažení dáme na papírový ubrousek okapat.
Recept je určen pro ty, kteří mají rádi nejen maso , ale i osmaženou strouhanku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama