Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Ražniči nastojato

13. června 2009 v 6:50 | Jana H. |  Vepřové maso

Ražniči nastojato

750 g masa vepřového nebo kuřecího, 250g špeku nebo anglické slaniny,300 g nakrájeného dietního salámu, 3 velké cibule, sůl, pepř, olej

Z masa nakrájíme plátky asi 5x5 cm, cibuli nakrájíme na měsíčky a rozebereme na jednotlivé listy, špek nebo anglickou slaninu a točený salám nakrájíme na plátky. Maso osolíme a opepříme . Do menší zapékací misky nebo kastrolku nalijeme trošku oleje a stavíme za sebou tak , jako bychom chtěli maso propichovat špejlí plátek masa, plátek salámu, plátek špeku a list cibule a zase plátek masa a pokračujeme do zpracování všech surovin. Podlijeme trošku vodou a dáme do trouby péct. Když je potřeba, ještě podléváme.
Pokud někdo chce, může vkládat např. papriku, houby atd. fantazii se meze nekladou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama