Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Lornové masíčko

30. června 2009 v 8:51 | Jana H. |  Vepřové maso

Lornové masíčko

1000 g vepřového plecka nebo libového bůčku, 750 g cibule, 1 sáček mražené zeleniny libovolné, sůl, vegeta, pepř, a libovolné pikantní koření, sádlo

Maso nakrájíme na větší kousky. Do kastrolku dáme lžíci sádla , nakrájené maso, drobně nakrájenou cibulku, přidáme mraženou zeleninu, vegetu, sůl a koření a necháme dusit ve vlastní šťávě. Cibule a zelenina pustí dost vody. Až se vyvaří, tak podléváme častěji a po malých dávkách. Zelenina a cibule by měly být rozdušené a měly by udělat pěkně hustý sosík.
Lornové maso proto, že se dělá v lornách na ohni venku ve větším množství. Může se podlévat pivem. Podáváme s chlebem nebo brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama