Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kuře s bazalkou a kapary

17. června 2009 v 16:19 | Jana H. |  Kuřecí maso

Kuře s bazalkou a kapary


1 kuře, 3 lžíce oleje, sůl, 6 lžic kečupu, pepř, 1 - 2 lžičky bazalky, 1 sklenička kaparů

Do misky dáme olej, kečup, pepř, bazalku a promícháme. Do této směsi vložíme osolené , rozporcované kuře, dáme do zapékací misky nebo pekáče, mírně podlijeme vodou a pečeme přikryté doměkka. Když je kuře měkké, přidáme scezené kapary, a necháme ještě chvilku odkryté péct.
Podáváme s rýží nebo brambory.










 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama