Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Čína ze slepice

10. června 2009 v 15:21 | Jana H. |  Kuřecí maso


Čína ze slepice


Slepičí prsíčka, olej, 1 červená a 1 zelená paprika
1 cibule, kousek pórku,1 malá kedlubna,1 lžička sojové omáčky, 1 lžička ústřicové omáčky, sůl

Prsíčka uvaříme doměkka a necháme vychladnout. Nejlepší si je uvařit den dopředu a pak z vývaru připravit polévku.
Na olej dáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Prsíčka nakrájíme na menší kousky, přidáme k cibuli a necháme chvilku zadusit. Pak přidáme na nudličky nakrájené papriky, kedlubnu, na kolečka nakrájený pórek, chvilku promícháme, přidáme sojovou a ústřicovou omáčku a odstavíme. Pokud je potřeba dosolíme.
Podáváme s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama