Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Česnekový smažený Hermelín

29. června 2009 v 8:04 | Jana H. |  Ostatní

Česnekový smažený Hermelín


Hermelín podle počtu osob, česnek podle chuti, vejce, hladká mouka a strouhanka na obalení, olej na smažení.

Hermelín podélně rozřízneme a obě poloviny vydlabeme. Necháme asi 1 cm okraj. Vydlabanou hmotu přendáme do miska a utřeme spolu s prolisovaným česnekem. Naplníme obě poloviny sýru, přiklopíme k sobě a pořádně přitlačíme . Pak obalíme v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance, zase ve vajíčku a opět ve strouhance. Je lepší obalit dvakrát, aby sýr nevytekl. Zprudka smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje, aby se nemusel obracet.
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Petra Petra | 29. června 2009 v 11:57 | Reagovat

Mňam  :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama