Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Oběd ze zabíjačky

31. května 2009 v 10:25 | Jana H. |  Vepřové maso

Oběd ze zabíjačky

1 jitrnice, 1 jelítko, kysané zelí a brambory, olej

Jitrnici a jelítko osmažíme na oleji a podáváme s brambory a kysaným zelím.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 31. května 2009 v 11:10 | Reagovat

Jelita mám moc ráda a jitrnici raději jako prejt.

2 Jana H. Jana H. | 31. května 2009 v 12:14 | Reagovat

Věruško, ze zabíjačky mám nejraději ovárek z pěkného bůčku. To jsou diety, že? :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama