Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Obalená smažená klobása

31. května 2009 v 10:16 | Jana H. |  Vepřové maso

Obalená smažená klobása

1000 g bílé vinné klobásy, vejce, olej, hladká mouka a strouhanka na obalení

Z klobásy zatočením uděláme šneky a propíchneme špejlí, aby se nerozvíraly, pak obalujeme v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance. Smažíme na oleji z obou stran. Podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo salátem.
4 porce
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 31. května 2009 v 11:09 | Reagovat

Jani, mě jednou kuchař co vařil na vojně říkal jak to dělají. Nejdříve to zatočí, pak to dají do horký vody na malou chvíli, jen spejchnout, malinko povařit, pak už jen na pánvičku osmažit a neobalujou v mouce. Taky to tak dělám a mouku nemusím vůbec použít.

2 Jana H. Jana H. | 2. června 2009 v 7:03 | Reagovat

Věruško, obaluji, když chci nějakou změnu. O té vodě jsem to taky slyšela, ale když ještě nebyly tak dobré kvalitní. Já je beru jen od jednoho řezníka, kde vím, od koho je bere. Jsou výborné, nevytečou, málokdy popraskají.Nejsou plné vody. Tak se měj hezky. Pá. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama