Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kyjevský plátek

9. května 2009 v 10:16 | Jana H. |  Vepřové maso

Kyjevský plátek

4 plátky masa ( vepřového - kotlety nebo kýta, kuřecího, krůtího )
4 hranolky másla, sůl, pepř, hladká mouka, vejce
a strouhanka na obalení, olej

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme hranolek másla a pořádně sklepneme, aby máslo nevyteklo. Pak obalujeme v hladké mouce, vajíčku a strouhance. Dáme na rozpálený olej a smažíme doměkka.
Podáváme s brambory a nějakým salátem.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama