Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Katův šleh

6. května 2009 v 10:22 | Jana H. |  Vepřové maso

Katův šleh

500 g vepřového masa, 2 cibule
4 lžíce kečupu, chilli koření podle chuti
½ sklenice strerilovaných kapií
3 nakládané okurky, sůl, olej

Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené maso. Trošku osolíme, přidáme chilli a necháme dusit doměkka. Když je maso měkké, přidáme kapie a na nudličky nakrájené okurky, kečup, chvilku povaříme.
Podáváme s hranolky, opečenými brambory,atd.
Zdroj: ekucharka.net.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 9. května 2009 v 13:05 | Reagovat

Jani, já to pořád říkám, že jsme stejná krevní skupina. Všechno co ty ráda, já taky můžu. Každý den se sem k tobě juknu a vždycky říkám, to je jako bych to dělala já, hned bych si dala. Věrka.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama