Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Sekaná z bůčku

12. dubna 2009 v 17:03 | Jana H. |  Mleté maso

Sekaná z bůčku


750 g bůčku od pupku, 2 větší cibule
sůl, pepř, majoránka, strouhanka
150 ml mléka, 2 vajíčka, 1,5 lžičky česnekové pasty
popřípadě 2 lžíce zelené petrželky


Bůček a cibule umeleme, přidáme pepř, majoránku, vajíčka, petrželku, mléko a česnekovou pastu a pořádně promícháme. Přidáváme strouhanku podle potřeby pořádně propracujeme. Tvoříme větší šišky, kterými boucháme o stůl, aby ze sekané vyšel vzduch. Lépe drží pohromadě. Dáme na pekáč a pečeme v troubě dozlatova.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama