Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Tak trochu italské filé

1. března 2009 v 16:46 | Jana H. |  Ryby

Tak trochu italské filé


4 kostky filé, 1 vejce, 4 lžíce kečupu
pár kapek citrónové šťávy, oregáno
strouhanka, olej, sůl, sušený česnek
4 lžíce parmezánu


Do rozklepnutého vajíčka přidáme 4 lžíce kečupu, citrónovou šťávu a oregáno, sušený česnek a umícháme hustší těstíčko. Rozmražené filé osolíme, pak obalíme ve strouhance a v těstíčku. Smažíme pozvolna na oleji. Na talíři posypeme filé parmezánem. Podáváme s brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 malcak malcak | Web | 20. května 2010 v 9:00 | Reagovat

Zdravím ,ryby mám rád,tak tento receptík ochutnám :-)

2 Jana H. Jana H. | 21. května 2010 v 5:17 | Reagovat

Také zdravím, tak ať chutná , jako nám. :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama