Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Sekaný řízek

19. března 2009 v 18:32 | Jana H. |  Mleté maso

Sekaný řízek


Na řízky: 500 g mletého vepřového masa, sůl, pepř, 1 vejce, mléko, strouhanka, 4 lžíce oleje, kousek másla.
Na trojobal: hladká mouka, 2 vajíčka, strouhanka

Smícháme mleté maso, sůl, vajíčko, pepř, mléko a strouhanku vypracujeme hmotu na řízky. Z masové směsi děláme placičky, které obalujeme v hladké mouce, v rozšlehaných vajíčkách a ve strouhance.
Na pánev dáme trošku oleje a kousek másla, necháme rozpustit. Obalené řízky pozvolna smažíme z obou stran.
Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.
Porce: 4
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Ivana Ivana | E-mail | 24. března 2009 v 21:49 | Reagovat

Ahoj Jani, já tě sleduji jak pokračuješ a ty jsi fakt dobrá. Moc tě zdravím a pozdravuj Petru. Slávii zdar. Ivana M

2 Jana H. Jana H. | 25. března 2009 v 8:51 | Reagovat

Ivo, moc děkuji, snad to finále vyjde. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama