Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pálivá topinka cibulka

1. března 2009 v 16:55 | Jana H. |  Ostatní

Pálivá topinka cibulka

4 plátky staršího chleba, 2 větší cibule
4 větší sladkokyselé okurky
ďábelské tousty (pomazánka)
nebo čertovská pomazánka, pepř, sůl, olej na smažení



Na oleji uděláme klasické topinky a přendáme na talíř. Na tu samou pánev dáme na kolečka nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky, osolíme a opepříme podle chuti. Mezitím, co se smaží cibule, natřeme na topinky pomazánku. Když je cibule měkká, pokryjeme bohatě touto směsí topinky.
Topinky by měly být ostré. Jsou výborné jak k vínu, tak i k pivu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama