Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Marinované řízečky

30. března 2009 v 11:18 | Jana H. |  Kuřecí maso

Marinované řízečky

2 plátky masa vepřového, kuřecího nebo krůtího

Na marinádu: 1 vejce, 1 - 2 lžíce solamylu,1 lžička maggi, majoránka, sůl, pepř,kari,1 lžička vorčestru, mletý kmín, trošku chilli ,2 stroužky česneku

Ingredience na marinádu pořádně promícháme a plátky masa do ní vložíme nejlépe přes noc. Druhý den dáme na rozpálený olej a smažíme podle druhu masa.
Zdroj: www.ceskahospodynka.cz, autorka: bur.
V původním receptu je množství masa 750 g a i větší množství ingrediencí na marinádu. Plátky masa se obalují marinádou a vrství se do sklenice na sebe. Autorka píše, že takto naložené maso vydrží v lednici i týden a postupně se maso odebírá podle potřeby, ale to já nemám vyzkoušené.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama