Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Dušené zelí

8. března 2009 v 15:50 | Jana H. |  Ostatní

Dušené zelí

1 hlavička zelí, 2 větší cibule
olej nebo sádlo, sůl, kmín


Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, pak přidáme na nudličky nakrájené zelí, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka. Pokud je potřeba, podléváme trošku vodou, aby se nepřipálilo. Kdo má rád, ochutí octem a cukrem.Někdo přidávám na zahuštění syrovou nastrouhanou bramboru.
Takto dělám i kysané, jen přidávám místo octa trošku cukru.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 11. března 2009 v 15:45 | Reagovat

Taky ho tak dělám a syrové zahušťuju někdy bramborou, někdy jabkem a někdy dám trošku jíšky, Jak mě napadne.

2 Jana H. Jana H. | 11. března 2009 v 16:10 | Reagovat

S jíškou dělám kysané, to když ho chtějí doma. :-)J.H.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama