Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Obrácené řízečky podle Zdeňka Trošky

4. února 2009 v 10:00 | Jana H. |  Vepřové maso

Obrácené řízečky podle Zdeňka Trošky

4 plátky masa vepřového, kuřecího nebo krůtího
2 vejce, strouhanka, sůl, pepř, olej, 1 větší cibule
Tatra mléko nebo šlehačka, vegeta


Plátky naklepeme, osolíme a zlehka opepříme. Pořádně obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku, dáme na rozpálený olej smažit. Po usmažení přendáme do pekáčku i výpekem, poklademe cibulí nakrájenou na kolečka, posypeme vegetou a zalijeme Tatrou nebo smetanou. Pekáček zakryjeme alobalem a dáme do trouby péct. Před koncem pečení,sundáme alobal a necháme dodělat.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama