Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Mrkvové zelí

4. února 2009 v 9:55 | Jana H. |  Ostatní
Mrkvové zelí

500 g mrkve, ocet, sůl, pepř
hladká mouka a tuk na jíšku



Mrkev dáme vařit vcelku. Když je uvařená, oloupe se a na hrubém struhadle ji nastrouháme. Podlijeme trochou vody, zahustíme připravenou jíškou a ještě chvilku povaříme. Pozor, aby se nerozvařila. Osolíme, opepříme a přidáme ocet a to podle chuti. Podáváme s dušeným vepřovým masem a brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama